Despre noi:

Noi, Ivaserv, am aparut din dorinta de a „transforma” acele clipe in cele mai frumoase momente din viata voastra.

E atat de special „acel moment” in care spunem „Da!...” si atunci, de ce sa nu-i acordam atentia cuvenita?! Ne-am gandit la voi, pentru care acele clipe atat de scurte, dar atat de importante, conteaza cel mai mult. Protagonistii sunteti doar voi doi: mirii.


Detinem misterul unei nunti rafinate. Preluam problemele si agitatia unui astfel de eveniment iar voua nu va ramane decat sa savurati cu cea mai mare placere acest moment.

 

Echipa Ivaserv

Suntem o echipă căreia îi place extraordinar de mult ceea ce face, iar seriozitatea, creativitatea şi profesionalismul ce ne caracterizează, va stau la dispoziţie pentru ca nici un detaliu al evenimentului să nu treacă neobservat.

Cei 10 ani de experienţă în domeniu, evenimentele organizate, recomandările, colaboratorii sunt doar câteva din elementele ce ar trebui să vă convingă că evenimentul dvs. va fi un succes.

Datorita frecventei cu care reinnoim stocul de decoratiuni, exista o abordare extrem de personalizata a evenimentului dvs. astfel incat sa satisfacem pe deplin orice exigente si sa oglindim personalitatea fiecaruia.

Galerie imagini: